O mașină a luat foc în trafic, la Șerbăuți

O mașină a luat foc în trafic, la Șerbăuți
Luni, 6 mai 2024, la ora 15:28, Secția de Poliție Rurală Bălcăuți a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu la un autoturism, pe raza localității Șerbăuți.

Din primele verificări s-a constatat că în jurul orei 15.00, Simona P. se afla la volanul autoturismului Ford cu intenția de a se deplasa pe raza satului Șerbăuți, la domiciliul tatălui său, împreună cu soțul său și cei trei copii minori, când a observat că de sub capota autoturismului iese fum, împrejurare în care a oprit vehiculul și au coborât toate persoanele.

La scurt timp autoturismul a fost cuprins de flăcări, moment în care conducătoarea auto a solicitat intervenția unui echipaj de pompieri pentru lichidarea incendiului.
{inAds}
La fața locului s-a deplasat patrula de serviciu de la nivelul Secției de Poliție Rurală Bălcăuți, constatând că pe drumul comunal neclasificat se afla autoturismul Ford Focus, care a ars în totalitate, incendiul fiind lichidat de către pompierii din cadrul Primăriei Comunei Șerbăuți și din cadrul Gărzii de Intervenție Siret.

Cauza producerii incendiului a fost stabilită de către pompieri ca fiind „scurtcircuit electric”, iar în urma incendiului s-a produs un prejudiciu în valoare de 5000 lei. În urma incendiului nu au rezultat victime omenești sau alte pagube materiale produse în proximitatea locului faptei.

S-a procedat la testarea conducătoarei auto cu aparatul alcool test din dotare, rezultând o valoare de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. La fața locului s-a solicitat sprijinul lucrătorilor din cadrul Primăriei Șerbăuți pentru eliberarea carosabilului și ridicarea autoturismului incendiat.

A fost întocmit dosar penal privind infracțiunea de „distrugere din culpă”.
Mai nouă Mai veche