Scandal la Serviciul de Ambulanță Suceava. Directoarea a născut pe ascuns, fără să anunțe Ministerul Sănătății că intră în concediu de lăuzie

Scandal la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Suceava. Managerul interimar, Cristina Cuciurean, a născut în data de 7 mai, dar nu a anunțat în prealabil Ministerul Sănătății că va intra în concediu de lăuzie.

Colegii susțin că directoarea nu ar fi comunicat această situație forului superior din dorința de a-și păstra funcția, mai ales că a făcut recent o cerere de prelungire a delegării la conducerea SAJ Suceava. Mandatul său de manager interimar al SAJ Suceava expiră la 3 iunie 2024, iar ea ar fi cerut prelungirea pe funcție, fără să anunțe că naște și intră în concendiul de lăuzie.

Momentan, directorul medical Marian Stancu este cel care se ocupă de buna funcționare a instituției.
{inAds}
Situația a fost adusă în atenția ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, cel care a dispus Corpului de Control al Ministerului Sănătății să verifice situația de la Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Răspunsuri va trebui să ofere și conducerea Direcției de Sănătate Publică Suceava, instituția care reprezintă Ministerul Sănătății în teritoriu. 

Din informațiile pe care le deținem, la nivelul Serviciului de Ambulanță Județean Suceava există o stare conflictuală între angajați și conducere.

1 Comentarii

  1. Poate anchetați si mita pe care doamna manager o lua pentru angaǰãri. Cei care învățau picau la oral pentru că nu știau rolul directorului in unitate...Adevarul este ca doar la Suceava soferul de ambulanța trebuie să stie așa ceva.
    Rusine să vă fie!

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche