Soț și soție răniți după ce au intrat cu triciclul în fața unei mașini, la Slatina

Soț și soție răniți după ce au intrat cu triciclul în fața unei mașini, la Slatina
La data de 19 mai 2024, în jurul orei 17:03, Ionuț C., în vârstă de 29 de ani, din comuna Slatina, județul Suceava, în timp ce conducea autoturismul Audi pe DJ 209A, din direcția Mălini către Slatina, în afara localității, a acroșat triciclul condus de Toader G., din comuna Slatina, care a pătruns pe DJ 209A de pe un drum lateral din partea dreaptă, fără a acorda prioritate de trecere autoturismului.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului motociclului care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean Suceava, precum și a pasagerei de pe motociclu, Maria G., care a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Municipal Fălticeni în vederea acordării de îngrijiri medicale, suferind leziuni ușoare.

Conducătorul autoturismului Audi a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negativ și i s-au recoltat probe biologice de sânge la Spitalul municipal Fălticeni în vederea stabilirii alcoolemiei.
{inAds}
Din primele verificări, vinovat de producerea accidentului se face conducătorul triciclului care a pătruns pe DJ 209A de pe un drum comunal, fără a acorda prioritate de trecere autoturismului Audi.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche