Un băiețel și-a rupt mâna stângă în locul de joacă de pe strada Tolocii din Rădăuți

La 19 mai 2024, la ora 17:09, Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată telefonic de Spitalul Municipal Rădăuți cu privire la faptul că în jurul orelor 16:30 la unitatea medicală s-a prezentat Didina D. împreună cu fiul său minor care a suferit leziuni în urma unei căderi de pe un tobogan situat pe strada Tolocii din municipiul Rădăuți, județul Suceava.

Mama a declarat verbal faptul fiul său minor, în vârstă de 6 ani, se afla cu mai mulți copii la parcul de joacă situat pe strada Tolocii. Minorul, în timp ce era urcat pe podețul din lemn al toboganului pentru a-și aștepta rândul, într-un moment de neatenție s-a dezechilibrat și a căzut pe partea laterală a acestuia, de la o înălțime de aproximativ 1,50 metri.

Întrucât acuza dureri la nivelul mânii stângi, mama s-a deplasat cu minorul la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea acordării de îngrijiri medicale.
{inAds}
În urma unui consult de specialitate, medicul pediatru a opiniat ca prim-diagnostic „fractură membru superior stâng prin cădere”, minorul fiind transportat la Spitalul Județean Suceava pentru investigații suplimentare.

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs vătămarea corporală.
Mai nouă Mai veche