Un șofer a murit la locul de muncă, la un depozit din Șcheia

Un șofer a murit la locul de muncă, la un depozit din Șcheia
La 20 mai 2024, la ora 09:45, Secția de Poliție Rurală Șcheia a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că lui Vasile R., de 41 de ani, din comuna Ilișești, angajat la un depozit din comuna Șcheia, i s-a făcut rău la locul de muncă.

Din primele verificări s-a constatat că bărbatul este angajat a depozitului de pe strada Vămii din satul Șcheia, iar în jurul orei 09:00, fiind în timpul programului de lucru, s-a deplasat în corpul de birouri al societăţii, iar când se afla pe hol, i s-a făcut rău, căzând din picioare.

A fost anunțat un echipaj al ambulanței, care a venit la faţa locului, găsindu-l pe bărbat în stare de inconştienţă, sens în care echipajul de ambulanţă a procedat la aplicarea manevrelor de resuscitare, ulterior fiind declarat decedat.
{inAds}
Cu ocazia verificărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit faptul că bărbatul era angajat pe post de conducător auto.

Acesta era cunoscut în familie ca având probleme cardiace, în ultimul an având tensiune arterială ridicată.

În cadrul cercetării la faţa locului, nu au fost observate urme de violenţă pe corpul persoanei decedate, iar familia nu are suspiciuni cu privire la decesul acestuia. A fost dispusă efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului.

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche