VIDEO Dosar penal întocmit de polițiști după accidentul între o motocicletă și un autoturism, în poarta Spitalului Județean Suceava

VIDEO Dosar penal întocmit de polițiști după accidentul între o motocicletă și un autoturism, în poarta Spitalului Județean Suceava
Luni, 13 mai 2024, la ora 13:55, Adrian Constantin P., de 35 de ani, din orașul Siret, în timp ce conducea autoturismul Audi pe strada Scurtă din municipiul Suceava, având direcția de deplasare dinspre bulevardul 1 Mai către strada Zorilor, ajungând la intersecția cu intrarea nr. 2 a Spitalului Județean Suceava, acesta s-a angajat în efectuarea unui viraj la stânga către Spitalul Județean Suceava, fără a se asigura corespunzător și fără a acorda prioritate de trecere motocicletei KTM condusă de Darius C., de 16 ani, din satul Șerbănești, comuna Zvoriștea, posesor al permisului de conducere categoriile AM, A1, care se deplasa pe strada Scurtă, având direcția de deplasare dinspre strada Zorilor către bulevardul 1 Mai, intrând în coliziune cu aceasta.

În urma impactului au rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului motocicletei, precum şi avarierea celor două vehicule. 

Conducătorul motocicleei a fost transportat la Spitalul Județean Suceava unde i s-a stabilit diagnosticul „traumatism coloană cervicală”.
{inAds}
Ambele persoane implicate în accident au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, iar ulterior la sediul Spitalului Județean Suceava li s-a recoltat câte o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

VIDEO:

Mai nouă Mai veche