VIDEO O tânără șoferiță din Botoșani a pus o camionetă în cap, pe drumul Salcea - Verești

VIDEO O tânără șoferiță din Botoșani a pus o camionetă în cap, pe drumul Salcea - Verești
La data de 25 mai 2024, în jurul orelor 16:15, Beatrice B., în vârstă de 20 ani, din comuna Vorona, județul Botoșani, în timp ce conducea autoutilitara Mercede-Benz Sprinter, pe DJ 290 dinspre localitatea Salcea catre Vereşti, într-o curbă la stânga, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a pierdut controlul autoutilitarei, a părăsit partea carosabilă, după care s-a răsturnat pe partea dreapta a sensului său de deplasare.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto care a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, pentru acordarea îngrijirilor medicale, unde i-a stabilit diagnosticul preliminar „traumatism cranio-cerebral, fără pierderea cunoștinței, traumatism toracic prin accident rutier”.

În autoutilitară se mai afla Maria B., din Vorona, pasageră pe scaunul din dreapta, care nu a suferit vătămări corporale şi a refuzat transportul la spital.
{inAds}
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcootest, rezultatul fiind negativ şi s-a procedat la recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

VIDEO:

Mai nouă Mai veche