Cum vă pot simplifica finanțele împrumuturile de 0%

 

Primul credit fara dobanda este o șansă reală nu numai de a obține suma potrivită de bani instantaneu, ci și de a câștiga! Sună îndoielnic-cum să câștigi bani pe un împrumut? – De fapt, este destul de simplu și nu numai că puteți câștiga bani, ci și vă puteți îmbunătăți istoricul de credit!

În articol, vom răspunde la cele mai populare întrebări privind obținerea unui prim împrumut fără dobândă și înmulțirea fondurilor de împrumut primite.

Cine poate obține un prim împrumut fără dobândă?

Pentru a obține primul împrumut fără dobândă, nu trebuie să fii începător în domeniul creditării. Expresia" primul împrumut fără dobândă " implică faptul că împrumutatul nu a solicitat un împrumut de la o anumită instituție financiară. Adică, în experiența Împrumutatului, pot exista cel puțin 1000 de împrumuturi, dar dacă este creditat pentru prima dată unui anumit creditor online, Acesta are dreptul să solicite un prim împrumut fără dobândă, cu condiția ca un astfel de serviciu să fie disponibil în această instituție financiară.

Cum să obțineți primul dvs. împrumut fără dobândă de la o nouă instituție financiară:

1.       Împrumutatul trebuie să afle cu siguranță dacă există un astfel de serviciu precum obținerea unui prim împrumut fără dobândă.

2.       Dacă există un astfel de serviciu, atunci împrumutatul poate merge la secțiunea "Tipuri de împrumuturi", poate selecta împrumutul dorit (în cazul nostru, primul împrumut fără dobândă) și poate continua să completeze chestionarul.

3.       Apoi, procedura arată ca modul standard: împrumutatul trimite un chestionar pentru verificare, personalul instituției financiare verifică datele pentru relevanță și corectitudine, apoi, cu un rezultat pozitiv, Împrumutatul primește suma convenită de fonduri de credit pe un card bancar.

Întregul proces nu durează mai mult de 15 minute. Cel mai important lucru este să indicați în chestionar că solicitați un împrumut pentru prima dată și doriți să obțineți primul împrumut fără dobândă. Apoi, creditorul vă va spune regulile. Dobânda nu poate fi acumulată pe întreaga perioadă de utilizare a împrumutului, iar termenele pot fi stabilite – de exemplu, 0% numai în prima lună.

Cum câștig și mai mulți bani după obținerea unui împrumut?

Unii debitori solicită un prim împrumut fără dobândă nu pentru a rezolva problemele financiare, ci pentru a câștiga bani. Există mai multe opțiuni:

·       Investiții-și indiferent de ce, toate domeniile în care împrumutatul este bine versat sunt potrivite. De exemplu, puteți investi banii primiți cu ajutorul primului împrumut fără dobândă și îl puteți investi în valori mobiliare, acțiuni sau imobiliare pentru a câștiga bani pe diferență.

·       Achiziționarea de bunuri scumpe pentru promovare. Vorbim despre situații în care o persoană intenționează să cumpere un articol scump de mult timp și a scăzut brusc în preț. În acest caz, este avantajos să solicitați primul împrumut fără dobândă și să cumpărați bunuri cu o reducere de peste 50%.

Unde pot găsi împrumuturi fără dobândă?

Deoarece piața împrumuturilor rapide se extinde destul de rapid, uneori este dificil să găsiți o ofertă de împrumut profitabilă pe cont propriu. Prin urmare, este mult mai ușor să găsiți primul împrumut fără dobândă prin serviciile de selecție a ofertei de împrumut.

Atunci când alegeți o instituție de credit pentru primul împrumut fără dobândă, este recomandat să verificați creditorul online pentru o licență, recenzii pozitive și un rating ridicat. De asemenea, citiți cu atenție acordul – acordați o atenție deosebită secțiunii "rata dobânzii". Uneori, organizațiile financiare sunt capabile să trișeze și să ofere să emită primul împrumut fără dobândă ca reclamă – acest lucru funcționează ca o momeală pentru clienți. Drept urmare, împrumutatul crede că a emis primul împrumut fără dobândă, dar de fapt există încă dobândă și este prevăzut în contract. Fii mereu vigilent!

Mai nouă Mai veche