Harșovschi: „Circulația rutieră în municipiul Suceava se desfășoară în condiții de iarnă”



Lucian Harșovschi, viceprimar al municipiului Suceava:
„În acest week-end s-a acționat mecanizat cu 22 de utilaje de deszăpezire pentru străzi și 3 pentru trotuare, precum și manual cu oameni cu lopeți dar datorită viscolului puternic, eficiența acestora a fost redusă. De la primele ore ale dimineții, după ce vântul și-a mai încetat din intensificare, s-a intervenit din nou pe arterele principale.
De acum, intervenim pe străzi secundare, avem și câte o echipă de muncitori în fiecare cartier pentru degajarea stațiilor de autobuz, a trecerilor de pietoni și a trotuarelor înguste.
Reamintesc că în jurul spațiilor comerciale le revine agenților economici datoria să facă deszăpezirea.
Nu s-au înregistrat evenimente deosebite privind circulația rutieră și nu au fost străzi sau porțiuni de artere blocate.
Știm că nu întotdeauna putem mulțumi pe toată lumea dar facem tot posibilul pentru a interveni peste tot, de aceea vă readuc aminte că numărul de telefon la care se poate suna non-stop pentru a sesiza diferite probleme în traficul rutier/pietonal, este (0731) 996 856 - dispecerat Diasil Service și 0230/212696 interior 154/254 Primăria Suceava;
La dispeceratul Primăriei Municipiului Suceava au fost primite 3 sesizări de pe străzile Depoului, Energeticianului și Ștefan Luchian.
Între 8 și 9 dimineața s-au făcut schimburile și s-au realimentat mașinile!”
Mai nouă Mai veche