Șoferul care a rupt semaforul de la Nordic, dat în urmărire generală. Cristian Bordeanu „Ganț” a fost arestat în lipsă pentru că a condus beat și fără permisPoliţia desfăşoară activităţi de identificare a inculpatului BORDEANU CRISTIAN, de 42 ani, cu domiciliul în municipiul Suceava, județul Suceava, care se sustrage de la măsura arestării preventive.

Pe numele său, a fost emis mandatul de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pentru comiterea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, constând în aceea că „la data de 27.12.2016 (…) fără a deține permis de conducere și având o alcoolemie peste limita legală, a condus autoturismul, pe bulevardul George Enescu (…). Înainte de a ajunge în intersecția cu strada Universității, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în impact cu stâlpul metalic de susținere a semaforului electric amplasat în zona intersecției”.

Persoanele care pot da relații ce pot conduce la identificarea persoanei menționate mai sus sunt rugate să apeleze nr. de telefon 0230/203165, 0230/203004 sau prin 112

Pe același subiect:

Niciun comentariu

Un produs Blogger.