Un bărbat a murit înecat într-un bazin colector al Primăriei Frasin

Un bărbat a murit înecat într-un bazin colector al Primăriei Frasin
Duminică, 28 aprilie 2024, la ora 21:41, lucrătorii Poliției orașului Frasin au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că o persoană este căzută într-un canal și e posibil să fie decedată.

Echipa operativă din cadrul Poliției orașului Frasin, însoțită de tehnicianul criminalist din cadrul Poliției orașului Gura Humorului s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care a constatat că este vorba despre Alexandru C., domiciliat în oraș Frasin, județul Suceava, care locuia împreună cu sora sa pe strada Stadion din localitate.

Acesta deținea capre și zilnic pășuna cu acestea în zona luncii râului Moldova și în zona bazinului de colectare a apei uzate Frasin, teren îngrădit care aparține Primăriei orașului Frasin.
{inAds}
În cursul după amiezii, bărbatul a fost văzut stand în șezut în zona bazinului și fiindcă s-a înserat și nu a plecat cu caprele acasă, vecinii s-au îngrijorat, au efectuat verificări și au văzut cadavrul acestuia în interiorul bazinului.

La fața locului au intervenit pompierii din cadrul G.I.S. Gura Humorului și un echipaj SMURD, care au scos cadavrul din bazin și au constatat decesul.

Fiind examinat corporal, cadavrul nu prezintă leziuni specifice vreunei fapte intenținate.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Gura Humorului și s-a dispus efectuarea necropsiei, pentru a stabili care este cauza medico-legală a decesului.

Nu sunt suspiciuni cu privire la producerea decesului.
Mai nouă Mai veche