Pârteștii de Jos: Localnic beat și fără permis a tamponat o mașină oprită în fața unui magazin

La 12.03.2017, ora 19.25, Secția 10 Poliție Rurală Gura Humorului, a fost sesizată despre faptul că, pe raza satului Pârteștii de Jos, a avut loc o tamponare între două autoturisme.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 12.03.2017, în jurul orei 19.20, în timp ce conducea autoturismul pe raza comunei Pârteștii de Jos, un localnic de 38 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a tamponat un autoturism staționat în fața unui magazin din localitate.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.
Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acest lucru nu s-a putut realiza, motiv pentru care, a fost condus la spital, unde, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere” și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.