Satu Mare: Tânăr fără permis depistat beat la volan în satul Ţibeni

La data de 11.03.2017, ora 23.20, o patrulă de poliție a oprit pentru control pe DC Țibeni, pe raza comunei Satu Mare, autoturismul condus de un tânăr de 26 de ani, din municipiul Suceava.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar autoturismul aparține tatălui său de 52 de ani, din municipiul Suceava.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în cursul zilei de 11.03.2017, cu încuviințarea tatălui său, tânărul a luat autoturismul de pe raza comunei Grănicești și l-a condus până pe raza comunei Satu Mare, unde, a consumat băuturi alcoolice, fiind apoi identificat și oprit în trafic de polițiști.
În cauză s-a întocmit dosar penal, tânărul de 26 de ani fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, iar tatăl acestuia, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știe că nu deține permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.