FOTO UPDATE Tragedie la Cornu Luncii! Cinci persoane au murit, sâmbătă seară, într-un accident rutier. Una dintre victime este preotul din Lămășeni

Actualizare: 20.15: Conform IPJ Suceava, la 14.10.2017, ora 17.15, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, din direcția Fălticeni către comuna Cornu Luncii, un bărbat de 42 de ani, din localitate, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 35 de ani, din comuna Horodniceni.
În urma impactului, a rezultat decesul celor doi conducători auto, a unui bărbat de 47 de ani, a unei femei de 46 ani, ambii din municipiul Suceava și a unei minore de 6 ani, din comuna Horodniceni, și rănirea gravă a unei femei de 35 de ani, a unei minore de 10 ani și a unui minor de 3 ani, toți din comuna Horodniceni, pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 35 de ani.
De asemenea, din accident, a rezultat și rănirea ușoară a unei minore de 8 ani, tot din comuna Horodniceni, pasageră în același autoturism.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,ucidere din culpă” și ”vătămare corporală din culpă”, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

Actualizare 19.45: Numărul decedaților a ajuns la cinci. Unul dintre copii, o fetiță de șase ani, a murit la Spitalul Fălticeni. Soția preotului și ceilalți trei copii au fost tranferați la Suceava.

Actualizare 19.11: Conform ISU Suceava, accidentul s-a produs pe raza comunei Cornu Luncii, pe DN2E, şi au fost implicate două maşini în care se aflau în total 9 persoane.
La nivelul ISU Suceava s-a declanşat Planul Roşu de Intervenţie şi la faţa locului au fost trimise 2 autospeciale pentru descarcerare şi 7 ambulanţe, din care una de transport victime multiple.
Din nefericire, în urma accidentului, 4 persoane au decedat pe loc şi au rămas încarcerate în maşini, iar alte 5 persoane au ajuns la spital.
Din cei 5 răniţi, unul era adult, o femeie de 35 de ani, şi 4 copii cu vârste de 3, 6, 8 şi 10 ani. Din păcate, 3 dintre copii erau în stare de inconştienţă.

Actualizare 19.00:  Cele patru persoane care au decedat sunt preotul Petru Gavril, sora și cumnatul acestuia și șoferul autoturismului VW Golf.

Actualizare 18.20: În autoturismul VW Touran se aflau opt persoane: preotul din Lămeșeni, Petru Gravil, soția și cei patru copii ai lor și sora și cumnatul preotului. În cealaltă masina se pare că se afla un bărbat din Sasca.

Știrea inițială:
Accidentul a avut loc sâmbăta în jurul orei 17.00, la Cornu Luncii. Doua mașini, un VW Golf și un  VW Touran s-au ciocnit frontal.

În cele două mașini se aflau în total nouă persoane. ISU a activat planul roșu de intervenție. Din primele informații se pare că patru adulți au murit pe loc, iar o femeie și patru copii copii au fost transportați la spital.













Foto: Dinu ZARĂ, ISU Suceava
Mai nouă Mai veche