FOTO Accident îngrozitor la Ilișești! Cinci tineri au ars de vii după ce s-au izbit cu mașina într-un camion. Victimele se întorceau de la o petrecere de Halloween

Un accident rutier foarte grav a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 3.00, în comuna Ilișești din județul Suceava. În accident au fost implicate un camion și două autoturisme.

În urma impactului, unul dintre cele două autoturisme, un Audi, a luat foc. Toate cele cinci persoane care se aflau în mașină au fost găsite carbonizate.

Incendiul a fost atât de puternic încât componente din metal ale mașinii s-au topit și s-au scurs pe șosea

Cei cinci tineri se întorceau de la o petrecere de Halloween organizată într-un club din Suceava.

Este vorba despre Ciprian Năsăudeanu, proprietarul mașinii, Andrei Prelucă, Benamin Marian Paraliuc, Emanuel Darius Paraliuc și Simona Lazarovici.

Alte trei persoane din celelalte mașini au fost rănite. Una a fost transportată la Spitalul Județean, celelalte două au refuzat transportul.

De vină pentru producerea accidentului a fost Ciprian Năsăudeanu, șoferul autoturismului Audi, aflat sub influența băuturilor alcoolice, care a pierdut controlul direcției și intrat pe contrasens, izbindu-se violent în camion. 

După accident, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu, a transmis un mesaj dedicat părinților din județul Suceava: Tu stii ce face și pe unde mai este copilul tau?

Mai nouă Mai veche