FOTO Suceava: Accident în intersecția Areni provocat de șoferul unui BMW cu volan pe dreapta

Un accident rutier s-a produs joi, 28 decembrie 2017, în jurul orei 18.00, în municipiul Suceava, la intersecția semaforizată dintre bulevardul 1 Mai și strada Universității, în dreptul stadionului Areni. În accident au fost implicate mai multe autoturisme care circulau dinspre Obcini spre Centru și așteptau la semaforul de la Primărie.

Din primele informații se pare că vinovat pentru producerea accidentului rutier ar fi șoferul unui autoturism BMW cu volan pe dreapta înmatriculat în Marea Britanie.

În impact au fost avariate mai multe mașini, printre care un Audi cu volan pe dreapta, înmatriculat în Marea Britanie, un alt Audi, un Opel și un Passat.

Echipaje de poliție și ambulanță se află la locul accidentului.

UPDATE:
Conform IPJ Suceava, „La data de 28.12.2017, ora 17.30, în timp ce conducea autoturismul pe B-dul 1 Mai, din municipiul Suceava, pe fondul vitezei neadaptate, un localnic de 21 de ani, a intrat în coliziune față spate cu autoturismul condus în fața sa de un bărbat de 63 de ani, din localitate, după care, a trecut pe banda a II-a de circulație, intrând în coliziune față spate, cu autoturismul condus de un bărbat de 36 de ani, tot din localitate, care staționa în coloană la culoarea roșie a semaforului electric, ricoșând apoi în autoturismul condus de un bărbat de 53 de ani, din comuna Șcheia, care staționa pe banda I a aceluiași sens de deplasare, la culoarea roșie a semaforului electric.
În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 53 de ani, a fost proiectat în autoturismul condus de un tânăr de 27 de ani, din municipiul Suceava, care staționa în fața sa și care, a fost proiectat la rândul lui în autoturismul condus de un localnic de 60 de ani, care staționa la culoarea roșie a semaforului electric.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 21 de ani, vinovat de producerea evenimentului, a altor doi conducători auto, respectiv cel de 36 de ani și cel de 27 de ani, ambii localnici, precum și a unei femei de 34 ani, localnică, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 36 ani.
Conducătorii auto implicați în accidentul rutier au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.”Foto: Cristi Staut, Dany Nistor

Pe aceeași temă:

Niciun comentariu

Un produs Blogger.