Cum s-a produs accidentul de la Primărie: șoferul a făcut o criză de epilepsie și a rămas cu piciorul apăsat pe accelerație

Șase mașini au fost implicate, joi seară, într-un accident rutier, pe bulevardul 1 Mai din Suceava, lângă stadionul Areni.

Un autoturism BMW cu volan pe dreapta, înmatriculat în Marea Britanie, care circula dinspre Obcini spre Centru a intrat în plin în mașinile oprite la semafor. Au mai fost avariate o mașină de pe prima bandă și patru de pe banda a doua.

Autoturismul BMW era condus de un anume Dan Polocoșer, de 21 de ani. Din declarațiile fratelui șoferului, aflat pe scaunul din față stânga, confirmate de personalul medical, tânărul a suferit o criză de epilepsie și a rămas cu piciorul apăsat pe accelerație.

În urma accidentului cinci persoane au fost transportate la spital, dintre care trei au rămas pentru investigații suplimentare

Niciun dintre cei șase șoferi nu consumase alcool.

Polițiștii au deschis dosar penal pentri vătămare corporală din culpă. Oamenii legii vor stabili dacă tânărul avea dreptul să conducă autovehicule în condițiile în care suferă de epilepsie.

Accident în intersecția Areni din Suceava, 28 decembrie 2017. Foto: Oana Șlemco

Pe aceeași temă:
Mai nouă Mai veche