FOTO Polițist sucevean în comă după ce a fost tăiat cu sabia în timpul unei percheziții, marți dimineață, la Rădăuți

Agentul şef adjunct de poliție Dan Ciprian Sfichi (35 de ani), de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Suceava, a fost grav rănit în această dimineaţă, la Rădăuți, în timpul unei percheziții domiciliare la un individ suspectat de trafic cu droguri.

Dan Ciprian Sfichi a fost atacat cu o sabie în zona capului şi a braţului. Agresorul ar fi un anume Alexandru Huțuleac, care a mai fost arestat și anul trecut, tot pentru droguri, dar ulterior a fost eliberat sub control judiciar.

Dan Ciprian Sfichi se află la Spitalul Județean Suceava, în comă indusă, și urmează să fie transferat cu elicopterul la Spitalul de Neurochirurgie din Iași.

Dan Ciprian Sfichi are 35 de ani și este tatăl a două fetițe de 4 și 6 ani.  

„Suntem alături de colegul nostru, agent şef adjunct de poliție Sfichi Dan Ciprian, din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava, care,în această dimineață, a fost rănit foarte grav, la cap şi braț, în timpul unei misiuni. Să ne rugăm cu toții ca Ciprian să ducă misiunea până la capăt, si sa se întoarcă în rândurile noastre sănătos!”, a transmis, pe Facebook, Poliţia Române.

Pe același subiect:

Agentulș șef adjunct Dan Ciprian Sfichi

Agentul șef adjunct Dan Ciprian Sfichi

Agresorul Alexandru Huțuleac. Foto: monitorulsv.ro
Mai nouă Mai veche