Boroaia: Șofer cu permisul suspendat, prins băut la volan. Avea 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat


La 03.03.2018, ora 23.50, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Fălticeni a oprit pentru control pe DN 15C din comuna Boroaia, autoturismul condus de un bărbat de 38 de ani, din județul Neamț.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 lei și reținerea permisului de conducere eliberat de autoritățile din Marea Britanie pentru 90 de zile.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul este cercetat într-un dosar penal de către polițiștii I.P.J. Neamț pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, faptă comisă la data de 15.08.2017.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat”, ce va fi soluționat procedural.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.