Burdujeni: Un bărbat beat la volan a acroșat o mașină staționată. Avea 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat


La data de 02.03.2018, ora 13.40, I.P.J. Suceava a fost sesizat prin „S.N.U.A.U. 112”, despre faptul că, pe Calea Burdujeni din municipiul Suceava, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale în care a fost implicat un conducător auto aflat sub influența băuturilor alcoolice.
Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului, au stabilit faptul că, în jurul orei 13.35, în timp ce conducea autoturismul pe str. Calea Burdujeni, un bărbat de 50 de ani, din comuna Dumbrăveni, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a intrat în coliziune laterală cu un autoturism staționat.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto de 50 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche