Rădăuți: Șofer beat care a înjurat și jignit un bărbat pe strada Piața Unirii, dat pe mâna poliției. Avea 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat


La 09.03.2018, ora 11.32, Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” de un localnic de 46 de ani, despre faptul că, în timp ce se afla pe strada Piața Unirii din localitate, un bărbat de 34 de ani, din aceeași localitate, aflat sub influența băuturilor alcoolice și conducând un autoturism, i-a adresat injurii și cuvinte jignitoare.
Polițiștii deplasați la fața locului, i-au identificat pe cei doi bărbați, ocazie cu care, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche