Horodniceni: Un șofer beat a intrat cu mașina într-o mlaștină după care s-a luat la bătaie cu un pasager

La 06.04.2018, ora 03.52, Secția 7 Poliție Rurală Mălini a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, pe raza comunei Horodniceni, se află un autoturism al cărui conducător auto este sub influența băuturilor alcoolice.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în seara zilei de 05.04.2018, în jurul orei 22.00, după ce a consumat băuturi alcoolice la un magazin din comuna Horodniceni și ulterior la un restaurant din municipiul Fălticeni, împreună cu un tânăr de 20 de ani și alți doi bărbați, toți din comuna Horodniceni, un bărbat de 45 de ani, din municipiul Fălticeni, a condus autoturismului proprietate pe drumurile publice, ocazie cu care, la intrarea în comuna Horodniceni, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-o mlaștină.
Astfel, după ce au scos autoturismul, pe traseul către satul Horodniceni, cei patru bărbați au început să se certe, fapt pentru care, conducătorul auto a oprit mașina și s-a îmbrâncit cu tânărul de 20 de ani, pe care l-a și lovit, provocându-i o leziune minoră.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „lovire sau alte violențe”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche