Părhăuți: Un șofer beat s-a trântit cu o autoutilitară într-un autoturism parcat pe marginea drumului. Avea 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat


La data de 31.05.2018, ora 12.37, în timp ce conducea autoutilitara pe DJ 178A, din localitatea Părhăuți, un bărbat de 36 de ani, din municipiul Suceava, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune laterală cu un autoturism staționat pe partea dreaptă și al cărui conducător auto, un tânăr de 25 de ani, din orașul Cajvana se afla în interior, după care, a ieșit în afara părții carosabile.
În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 36 de ani, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul tânărului de 25 de ani și de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 36 de ani, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.