Raportul Poliției: A fost identificată doar una dintre persoanele moarte în accidentul din Obcini. Cercetările continuă

Inspectoratul de Poliție Județean Suceava a comunicat raportul preliminar după accidentul mortal produs luni dimineață în intersecția din cartierl Obcini al municipiului Suceava, unde o motocicletă care circula dinspre oraș a fost lovită de un autocar cu turiși ucraineni care vira stânga. Cele două persoane de pe motocicletă au fost prinse sub autocar, în zona roților din spate, și au murit pe loc. Polițiștii au reușit deocamdată să identifice doar una dintre victime. Este vorba de Liviu Alexandru Lucescu, de 29 de ani, din Ipotești.

Raportul Poliției:
„La 03.09.2018, în jurul orei 03.00, un bărbat de 37 ani, cetăţean ucrainean, în timp ce conducea autocarul pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, la intersecţia cu strada Calea Obcinilor, din municipiul Suceava s-a angajat în efectuarea manevrei de viraj la stânga moment în care a intrat în coliziune cu o motocicletă care circula din sens invers.
În urma accidentului conducătorul motocicletei şi pasagerul acesteia au decedat.
Conducătorul autocarului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, ulterior, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Una dintre persoanele decedate a fost identificată ca fiind un tânăr de 29 ani, din comuna Ipoteşti, pentru cea de-a doua urmând a se continua verificările în vederea stabilirii identităţii, precum și în vederea stabilirii persoanei care a condus motocicleta.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.”
Citește și:



Mai nouă Mai veche