FOTO Fiul unui preot s-a izbit cu mașina în casa Ion Creangă din Fălticeni. Două persoane au ajuns la spital

Fiul unui preot s-a trântit cu mașina în casa Ion Creangă din municipiul Fălticeni. S-a întâmplat în naoptea de vineri spre sâmbătă.

Teodor Lungu, în vârstă de 18 ani, circula cu un autoturism Peugeot pe strada Ion Creangă, dinspre Rădășeni spre centrul municipiului Fălticeni, iar la un moment dat a pierdut controlul direcției, s-a izbit într-o poartă metalică și apoi a ricoșat în colțul casei Ion Creangă.

Tânărul șofer este fiul preotului Gheorghe Lungu, de la Aşezământul de Asistenţă Socială „Sf. Andrei” Fălticeni și abia obținuse permisul de conducere, scrie ziaruldepenet.ro.

Comunicat IPJ Suceava:
La 16.11.2018, ora 23.22, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe str. Ion Creangă din municipiul Fălticeni, un localnic de 18 de ani, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu gardul și cerdacul din lemn al unui imobil.
Din accident, a rezultat rănirea uşoară a unui minor de 15 ani, din comuna Horodniceni și a unei minore de 15 ani, din municipiul Fălticeni, pasageri în autoturism.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.













Mai nouă Mai veche