UPDATE Impact violent între un utilaj de deszăpezire și un autoturism, vineri seară, în Ițcani. Trei adulți și un copil au ajuns la spital


Un accident rutier a avut loc vineri seară, în jurul ore 21.00, pe strada Aurel Vlaicu din cartierul Ițcani. Au fost implicate un utilaj de deszăpezire și un autoturism.

În urma impactului, patru persoane vor fi fost transportate la Spitalul Județean pentru a primi îngrijiri medicale. Este vorba despre trei adulți și un copil.

Pompierii militari au intervenit cu modulul SMURD, cu autospeciala pentru descarcerare și ambulanța B2. La locul accidentului a ajuns și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Suceava.

UPDATE 21.40: Din primele informații se pare că de vină ar fi șoferul utilajului de deszăpezire. Acesta nu ar fi acordat prioritate de trecere autoturismului condus de o femeie. În autoturism se mai afla un bărbat, un copil și o femeie mai în vârstă. Toate cele patru persoane din autoturism au fost transportate la spital.

UPDATE 21.50: Femeia aflată la volanul autoturismului a suferit leziuni mai grave, dar este stabilă, în afara oricărui pericol.

UPDATE 21.58: Șoferul sărăriței a fost testata cu apartul etilotest. Rezultatul a fost negativ

Știre în curs de actualizare
Mai nouă Mai veche