Oscar Toma a fost trimis în judecată pentru tâlhărie calificată după ce l-a amenințat cu cuțitul și i-a sustras 50 de lei unui tânăr, în parcarea unui supermarket

La data de 05.11.2018, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, au dispus prin rechizitoriul, trimiterea în judecată în stare de libertate inculpatului Toma Oscar, pentru săvârşirea infracţiunii de „tâlhărie calificată”, faptă prev. şi ped. de art. 234 alin. (1), lit. a) şi d) din Codul Penal, raportat la art. 233 din Codul Penal, constând în aceea că, în noaptea de 19.10.2018, în jurul orei 01.00, aflat în stare de ebrietate, inculpatul în vârstă de 18 ani, sub ameninţarea cu un cuter poziţionat în zona gâtului şi prin acte de violenţă exercitate cu aceeaşi armă, i-a sustras persoanei M.A.V. din buzunarul pantalonilor suma de 50 lei, în timp ce se aflau în vecinătatea parcării unui supermarket din Câmpulung Moldovenesc, jud. Suceava.

1 Comentarii

  1. Aceasta este o minciuna,facatorie a agentilor din Campulung,nu este adevarat sa le fie rusine...aceasta fapta va fi pedepsita...au imfluentat un pusti speriat de la etnobotanice pentru a se razbuna di motive propri...rusine...stergeti anuntul!!!

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche