Preotul care beat la volan a omorât o femeie cu mașina a fost reținut în arestul IPJ Suceava



La 13.11.2018, ora 19.03, Secția 8 Poliție Rurală Adâncata a fost sesizată despre faptul că, pe DJ 208, din comuna Mitocu Dragomirnei, a avut loc un accident rutier soldat cu victime.

Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, la 13.11.2018, în jurul orei 18.53, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208D, din comuna Mitocu Dragomirnei, George Ionuț Apetrei, un bărbat de 37 de ani din comuna Zvoriștea, a surprins și accidentat două femei de 40 și 59 de ani, ambele din localitate, care se deplasau în calitate de pietoni în același sens de mers, după care, a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției.

Șoferul este preot la parohia Sf. Gheorghe din Mitocu Dragomirnei.

Din accident, a rezultat decesul femeii de 40 de ani și rănirea ușoară a celeilalte femei, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma măsurilor operative întreprinse, polițiștii l-au identificat pe conducătorul auto care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „ucidere din culpă”, „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, bărbatul de 37 de ani fiind reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.



Mai nouă Mai veche