Un șofer rupt de beat a intrat cu mașina pe contrasens și s-a izbit frontal într-o altă mașină

La 28.11.2018, ora 17.55, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe DN 2, pe raza comunei Forăști, un bărbat de 51 de ani, din comuna Drăgușeni, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, ocazie cu care, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un localnic de 25 de ani.

Din accident, a rezultat rănirea conducătorului auto de 51 de ani, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului de 25 de ani și de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru celălalt conducător auto, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche