Tânăr prins a doua oară fără permis la volan, reținut în arestul IPJ Suceava

La 29.11.2018, Postul de poliție Pârteștii de Jos a fost sesizat despre faptul că, DC 24A, din localitate, s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, la 29.11.2018, în jurul orei 15.30, în timp ce conducea autoturismul pe DC 24A, din localitate, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, un localnic de 19 ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.
Din accident, nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.
În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, tânărul, ce nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, este cercetat într-un alt dosar, întrucât la data de 25.11.2018, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul fără permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore a conducătorului auto, ce a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.
Mai nouă Mai veche