Un individ beat a intrat cu mașina într-un gard din Stroiești și a refuzat testarea alcoolemiei


La 24.12.2018, ora 22.20, I.P.J. Suceava a fost sesizat prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, un autoturism a distrus gardul unui imobil din comuna Stroiești, iar conducătorul auto pare sub influența băuturilor alcoolice.
Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în timp ce conducea autoturismul pe un drum comunal neclasificat din comuna Stroieşti, un bărbat de 36 de ani, din municipiul Suceava, aflat în stare avansată de ebrietate, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a distrus gardul unui imobil.
Conducătorul auto a fost condus la sediul Postului de poliţie Stroieşti pentru a fi testat cu aparatul alcooltest, unde, în prezența unui martor asistent, bărbatul de 36 de ani a refuzat în repetate rânduri să sufle în aparatul alcooltest, motiv pentru care, a fost condus la spital, unde a refuzat și recoltarea de probe în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche