Un șofer beat a acroșat o mașină parcată pe strada Școlii din Sadova

La 27.12.2018, ora 18.29, Secţia 11 Poliţie Rurală Pojorâta a fost sesizată prin „S.N.U.A.U 112” de un bărbat de 49 de ani din comuna Sadova despre faptul că, a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar celălalt conducător auto este sub influența băuturilor alcoolice.
Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului, au stabilit faptul că, în timp ce conducea autoturismul pe str. Școlii din comuna Sadova, un localnic de 49 de ani a acroșat autoturismul apelantului, parcat în afara părții carosabile.
Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, după care, la spital, a refuzat și recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche