Motociclist cercetat penal după ce a fost implicat într-un accident rutier. Nu avea permis, motocicleta nu era înmariculată și avea numere false


La 27.12.2018, ora 07.30, Secţia 12 Poliţie Rurală Preuteşti a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, pe DJ 208 din comuna Preuteşti, s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului, au stabilit faptul că, un autoturism a fost implicat într-o tamponare cu o motocicletă a cărui conducător, a plecat rapid de la fața locului.

Pe parcursul verificărilor, la sediul Poliţiei municipiului Fălticeni s-a prezentat un tânăr de 20 de ani, din comuna Mălini, care a declarat faptul că, el a condus motocicleta implicată în accident.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar motocicleta nu este înmatriculată, numerele de înmatriculare fiind false.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat” și „punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare”, ce va fi soluţionat procedural.
Mai nouă Mai veche