Biciclist care avea prioritate, accidentat de o mașină la intersecția străzilor Bucevschi și Al. Vlahuță din Câmpulung Moldovenesc


La data de 18.01.2019, ora 09.50, în timp ce conducea autoturismul pe str. Bucevschi din municipiul C-lung Moldovenesc, ajuns la intersecţia cu str. Al.Vlahuţă, un localnic de 43 de ani nu a acordat prioritate de trecere unui bărbat de 39 de ani, din comuna Pojorâta, care circula pe bicicletă pe drumul cu prioritate, intrând în coliziune cu acesta.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a biciclistului, care a fost transportat la spital de conducătorul auto implicat în eveniment.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acestuia și victimei, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche