Femeie rănită după un impact între trei mașini, pe strada Ștefan cel Mare din Gura Humorului


La 25.01.2019, în jurul orei 08.45, în timp ce conducea autoturismul pe str. Ştefan cel Mare din oraşul Gura Humorului, datorită neadaptării vitezei la condiţiile de drum, pentru a evita coliziunea faţă spate cu autoturismul condus regulamentar de un localnic de 41 de ani, un bărbat de 31 de ani din județul Alba, a virat stânga, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 52 de ani din orașul Frasin, după care a fost proiectat în autoturismul depășit.
În urma impactului, a rezultat rănirea uşoară a unei femei de 30 de ani din județul Hunedoara, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 31 de ani, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă, nu a necesitat internarea.
Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, vinovat de producerea evenimentului rutier este conducătorul auto de 31 de ani din județul Alba, care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche