Trei indivizi au snopit în bătaie un puștan în autobuzul Fălticeni - Valea Glodului. Doi dintre ei au ajuns în arestul IPJ Suceava


Date noi în ancheta privind o agresiune comisă la 12 octombrie 2018. Atunci, un băiat de 16 ani din Vulturești a fost bătut de trei indivizi, dintre care doi erau frați, cu vârste între 20 și 22 de ani. Victima a fost agresată în autobuzul de pe ruta Fălticeni - Valea Glodului.

Polițiștii au stabilit între timp că cei trei autori au tulburat grav ordinea și liniștea publică în mijlocul de transport în comun, motiv pentru care a fost extinsă urmărirea penală și cu privire la infracțiunea de „tulburarea ordinii și liniștii publice”.

Urmare a cercetărilor, polițiștii au documentat activitatea infracțională a unuia dintre cei trei suspecți în alte două cauze penale, care la 21 ianuarie au fost reunite dosarului penal inițial.

Cei doi frați, Dorin Răzvan Z. (20 de ani) și Cosmin Iulian Z. (22 de ani) se sustrăgeau urmăririi penale, dar la 22 ianuarie au fost identificați și au fost conduși la audieri în baza unor mandate de aducere. După audieri a fost dispusă reținerea lor pentru 24 ore în arestul IPJ Suceava.
Mai nouă Mai veche