Un bărbat beat și fără permis a provocat un accident la Siminicea


La 09.01.2019, ora 14.00, Poliția orașului Salcea a fost sesizată despre faptul că, pe raza comunei Siminicea, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale.
Polițiștii deplasați la fața locului, au identificat autoturismul implicat în evenimentul rutier și pe conducătorul auto, un localnic de 36 de ani.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că, bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” şi „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche