FOTO VIDEO Doi morți și șapte răniți, la Sasca Nouă, după un impact între un microbuz și o camionetă. A fost declanșat Planul Roșu de Intervenție



Două persoane au murit și șapte au fost rănite, vineri dimineață, la Suceava, într-un accident între un microbuz de persoane și o mașină de marfă.

Accidentul s-a produs în jurul orei 7.40, în localitate Sasca Nouă din comuna Cornu Luncii, județul Suceava. Autoritățile au fost anunțate despre un impact între un microbuz de persoane și o autoutilitară de marfă.

Din primele informații se pare că două persoane au murit și șapte persoane au fost rănite.

Microbuzul transporta opt persoane din Pașcani care plecau la muncă în Italia.

Una dintre persoanele care au murit este șoferul camionetei. Acesta a rămas încarcerat și a fost extras de pompierii militari.

Doi răniți au fost transportați la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean Suceava și alte cinci la Compartimentul de Primire a Urgențelor de la Spitalul municipiului Fălticeni.

Autoritățile au declanșat Planul Roșu de Intervenție. Au fost trimise la locul accidentului șase ambulanțe SAJ, o ambulanță SMURD, o ambulanță pentru transport victime multiple și un echipaj de descarcerare.

Știre în curs de actualizare













Mai nouă Mai veche