„Editare avansată în Photoshop a fotografiei tip portrait”, concurs organizat de Clubul de Marketing din cadrul USV

Organizația studențească Clubul de Marketing din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, împreuna cu Ignătescu Media, a organizat, în perioada 13-14 martie 2019, concursul de editare fotografică „Editare avansată în photoshop a fotografiei tip portrait”, cu o valoare a premiilor în valoare de 100 de euro.

Cei 20 de concurenți s-au adaptat perfect la cerințele comunicate de către Iulian Ignătescu la începutul concursului, organizatorii fiind plăcut surprinși de ingeniozitatea participanților în editarea fotografiilor.

Etapa finală a concursului s-a desfășurat în ziua de 14 martie, când a avut loc evaluarea materialelor finale realizate de către concurenți. Proba care a ajutat la departajarea câștigătorilor a constat în realizarea unui material video de 20-30 de secunde, în care s-a prezentat un punct de vedere personal cu privire la mesajul transmis de fotografia editată care a stat la baza concursului.



Concursul s-a dovedit un real succes, cu rezultate surprinzătoare pentru toți cei implicați: s-au descoperit studenți cu reale calități și foarte mult talent și pasiune, cărora le dorim să continue explorarea fascinantului univers al artei fotografice.

Câștigătorii concursului au fost:
Premiul 1: Perman Yagmyrov - 300 de lei
Premiul 2: Vlad Marian Crișcă - 100 lei + Un curs de mentorat în cadrul firmei Ignătescu Media
Premiul 3: Ignat Ion - 50 de lei

„Acest eveniment a constituit o bună ocazie să dezvoltăm un proiect de lungă durată pentru sprijinirea tinerilor cu reale calitați în zona artei fotografice. Dacă vor beneficia de sprijin, participanții la concurs vor contribui la dezvoltarea acestui domeniu în orașul nostru. Clubul de Marketing din cadrul USV și Ignătescu Media se vor implica activ în promovarea acestor tinere talente în cadrul comunității sucevene”, a spus Simioniuc Traian, președintele Organizației studențești Clubul de Marketing.
Mai nouă Mai veche