FOTO Un avion de mici dimensiuni a trecut ilegal granița cu Ucraina și a aruncat opt baxuri cu țigări pe un câmp de lângă Bălinești, comuna Grămești

În data de 24 martie 2019, în jurul orei 3.00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Siret au sesizat, în zona de responsabilitate, un zgomot produs de un aparat de zbor de mici dimensiuni, care a traversat frontiera din Ucraina în România.

Imediat, s-a procedat la monitorizarea traseului și s-a informat Sectorul PF Dorohoi, care se afla pe direcția de deplasare a aparatului de zbor, iar la scurt timp colegii noștri ne-au informat că au descoperit pe raza localității Bălinești, jud. Suceava, 8 colete cu țigări.

În urma inventarierii acestora, a rezultat cantitatea de 3.950 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 47.000 lei, care au fost ridicate în vederea confiscării.

În cauză, polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun.









Mai nouă Mai veche