Larisa Maniliuc, fetița jandarmeriței accidentată mortal pe trecerea de pietoni, a contactat o infecție spitalicească la București



Larisa Maniliuc, fetița jandarmeriței Irina Airinei accidentată mortal pe trecerea de pietoni, a contactat o infecție spitalicească și a fost nevoită să își întrerupă tratamentul. Anunțul a fost făcut de bunica fetiței, marți seară, la Gala „Femei de Succes” din Suceava, acolo unde participanții au donat bani pentru tratamentul fetiței.

Bunica a povestit că fetița s-a îmbolnăvit la câteva zile după ce a fost internată din nou într-un spital de copii din București Fetița este intubată și a întrerupt kinetoterapia.

La 14 noiembrie 2018, Irina Cristina Airinei, în vârstă de 40 de ani, purtător de cuvânt al Școlii de Jandarmi Fălticeni, aflată în concediu pentru creșterea copilului, împreună cu fetița de un an și șase luni, aflată în cărucior, au fost lovite violent de o mașină când încercau să traverseze strada, pe trecerea de pietoni. Mama a murit, iar fetița a ajuns la spital în comă.

Medicii au reușit să îi salveze viața, dar are în continuare nevoie de tratament. Cei care vor să ajute, o pot face donând bani în conturile deschise pe numele tatălui Larisei, cel care o veghează în permanență pe patul de spital:
  • Contul RO87 UGBI 0000 3320 0310 7RON este deschis la Garanti Bank Suceava, pe numele Maniliuc Victor Daniel.
  • Contul în Euro RO55 UGBI 0000 3320 2100 5EUR cu SWIFT UGBIROBU este deschis pe numele Maniliuc Victor Daniel la Garanti Bank Suceava.
  • Cont la Banca Transilvania, pentru cei care nu au posibilitatea să pună în cont la Garanti, RO45 BTRLRONCRT00K1277202, pe numele Maniliuc Victor Daniel.
Mai nouă Mai veche