Flutur anunță grad de ocupare de 100% pentru Paști, dar pe Booking.com sunt disponibile locuri în zeci de hoteluri și pensiuni din județ

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a organizat, miercuri, o conferință de presă în care susține că gradul de ocupare al structurilor de cazare turistică este de 90% în zona Vatra Dornei și 100% în zonele Suceava, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, Sucevița sau Putna.

Întrebat despre sursa informațiilor prezentate, Gheorghe Flutur a afirmat că ar fi date colectate de Centrul de Informare Turistică al Consiliului Județean Suceava.

Fiindu-i atrasă atenția că la accesarea portalului Booking.com pentru noaptea de Înviere poate fi găsită cazare în zeci de hoteluri și pensiuni din județ, Gheorghe Flutur nu a mai găsit nicio explicație pentru cifrele pe care le-a prezentat.

Miercuri la amiază, la o interogare a paginii Booking.com pentru noaptea de Înviere erau disponibile locuri în 38 dintre structurile de cazare înscrie pe portalul de rezervări. Locuri dispnibile puteau fi găsite în Suceava, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc sau Rădăuți. 

Mai nouă Mai veche