Un tânăr beat la volan a tamponat o mașină parcată în fața unei case din Câmpulung Moldovenesc


La 30.03.2019, în jurul orei 20.00, Poliția municipiului C-lung Moldovenesc a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” de un localnic de 51 de ani, despre faptul că un conducător auto i-a avariat autoturismul parcat în fața imobilului proprietate.
Polițiștii deplasați la fața locului au identificat apelantul și pe conducătorul auto care a provocat tamponarea, un localnic de 28 de ani, care a recunoscut faptul că, se face răspunzător de producerea accidentului soldat cu pagube materiale.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto de 28 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Totodată, interogând bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche