Un tânăr cu permisul suspendat pentru infracțiuni rutiere a fost prins la volanul unei autoutilitare. Fratele lui este cercetat penal pentru că i-a dat mașina


La 22.04.2019, ora 14.40, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control, pe DC 51 B din satul Iaz, comuna Dornești, autoutilitara condusă de un bărbat de 24 de ani, din comuna Iaslovăț.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are drepul de a conduce autovehicule suspendat ca urmare a săvârșirii unei infracțiuni la regimul rutier în cursul lunii februarie 2019, autoutilitara fiindu-i încredințată de fratele acestuia, un bărbat de 36 ani, din municipiul Rădăuți, pentru a fi condusă pe drumurile publice.
În cauză s-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul cu permis de conducere reținut” față de bărbatul de 24 de ani și de „încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere unei persoane despre care știe că nu posedă permis de conducere”, față de bărbatul de 36 de ani.
Mai nouă Mai veche