Microbuz căutat de autoritățile din Italia, descoperit în P.T.F. Siret

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au depistat un cetăţean ucrainean care conducea un microbuz marca Mercedes, ce figura în bazele de date ca fiind căutat de autorităţile din Italia.

În data de 01 mai 2019, în jurul orei 19.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, jud. Suceava, s-a prezentat la control, pe sensul de intrare în România, pentru efectuarea formalităților de frontieră, cetățeanul ucrainean B.V. în vârstă de 29 de ani, care conducea un microbuz marca Mercedes, cu număr de înmatriculare specific Ucrainei.

Cu ocazia formalităților de frontieră specifice, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare în baza de date, ocazie cu care au constatat că autovehiculul este bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de autoritățile din Italia, în data de 04.03.2019.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar microbuzul în valoare de 14.100 lei a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.





Mai nouă Mai veche