Un cioban a fost găsit mort la 200 de metri de stână, la Călinești


Autoritățile au fost sesizate, joi, la ora 13.16, despre faptul că Semeniuc Constantin, de 52 ani, din comuna Șerbăuți, sat Călinești, a fost găsit decedat la o stână.

În urma cercetărilor s-a stabilit că Semeniuc Constantin, muncea ca ziler în calitate de cioban la stâna amplasată în zona numită tradițional „Pe Lan”. La data și ora sus-menționată, administratorul stânei a fost anunțat telefonic de către un alt angajat despre faptul că Semeniuc Constantin a decedat în apropierea stânei.

Susnumitul s-a deplasat la fața locului, iar cu ocazia confirmării faptului, a apelat serviciul de urgența sesizând decesul acestuia. Echipa operativă a găsit persoana decedată la circa 200 de metri amonte de către stână, iar în urma examinării cadavrului s-a constatat că acesta nu prezenta urme de violență pe corp și avea asupra sa toate bunurile personale.

Acesta nu figura înscris pe listele nici unui medic de familie motiv pentru care nu s-a emis certificat de deces, însă era cunoscut cu afecțiuni cardiace, recent suferind un preinfarct.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului. S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „ucidere din culpă”.
Mai nouă Mai veche