Șofer găsit mort în cabina TIR-ului, într-o parcare de pe DN17, la Pojorâta


Joi după-amiază, polițiștii au fost sesizați prin 112 de către un echipaj SMURD cu privire la faptul că un șofer a fost găsit decedat în cabina unui camion pe raza comunei Pojorâta.

În parcarea situată pe marginea DN 17, în dreptul km. 180+500 metri, pe raza comunei Pojorâta, a fost identificat ansamblul de vehicule format din autoutilitara marca DAF iar în interiorul cabinei a fost identificat un bărbat căzut pe partea dreaptă pe podeaua cabinei, între cele două scaune.

La fața locului se afla un echipaj SMURD care a constat decesul persoanei respective, acesta survenind cel mai probabil în urma unui stop cardio-respirator. În interiorul cabinei a fost găsit actul de identitate al persoanei decedate, constatând că se numește Florin D., de 49 de ani, din comuna Miroslovești, județul Iași.

La o examinare sumară a cadavrului nu au fost identificate urme de violență sau leziuni care să fi condus la decesul sus-numitului iar în interiorul cabinei nu au fost identificate urme de răvășire.

De asemenea s-a stabilit că acesta era angajat al unei firme din Marginea având ca obiect principal de activitate „transporturi rutiere de mărfuri”.

Cadavrul a fost ridicat și depus la morga Spitalului Municipiului Câmpulung Moldovenesc, unde urmează a fi efectuată necropsia. Despre eveniment a fost anunțat telefonic șeful ITM Suceava. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ucidere din culpă”.
Mai nouă Mai veche