Lansarea cărții „Beneficiile uleiurilor esențiale”, joi, la Alexandria Librării „George Enescu”

Alexandria Librării „George Enescu” te invită joi, 22 august 2019, începând cu orele 17.00, să-ți iei o binemeritată pauză de prospețime de la căldura toropitoare a verii pentru a participa la evenimentul de lansare a cărții ”Beneficiile uleiurilor esențiale” scrisă de Alexandra Hlade și Larisa Bangs.

Știați că  e nevoie de aproximativ 75 de lămâi pentru a obține o sticluță de 15 ml de ulei esențial? Acest ulei ajută la îmbunătățirea sistemul imunitar, digestiv, respirator și renal. Toate aceste secrete și beneficii ale uleiurilor esențiale vă vor fi dezvăluite de către cele două autoare dar și de către invitații speciali la eveniment: Iulia Niculescu (farmacist specialist) și medicii specialiști Luminița Mireanu și Roxana Axinte. Evenimentul va fi moderat de Cătălina Biholar, prezentator și realizator TV.

Special: cei care vor cumpăra cartea în timpul evenimentului, VOR PRIMI ÎN DAR O MOSTRĂ DE ULEI ESENȚIAL, astfel că vor putea să experimenteze personal toate beneficiile pe care le au aceste uleiuri.

"Beneficiile uleiurilor esențiale" de Alexandra Hlade și Larisa Bangs este proaspăt ieșită din tipar (iulie 2019), la editura Libris Editorial și a fost lansată oficial la Târgul de Carte Libris Brașov de la sfârșitul lunii iulie. Toate veniturile autoarelor până la lansarea oficială a cărții au fost donate Asociației Father's House spre a sprijini copiii cu autism.



Aceste este un fragment din carte:
Sistemul imunitar este cel care protejeaza organismul de boală. Acest sistem identifică factorii patogeni și stabilește diferența dintre bine și rău. Atunci când este deficitar sau slăbit, poate duce la îmbolnăvire. Pe de altă parte, un sistem imunitar hiperactiv va face ca organismul să atace țesuturile normale, crezând că sunt bolnave. De obicei, inflamația este modul sistemului imunitar de a semnala o infecție.
Mai există o serie de factori ce trebuie a fi luați în considerare, deoarece pot contribui la slăbirea sistemului imunitar și, în consecință, la slăbirea abilităților de a lupta cu infecțiile și cu boala. Printre aceștia, cei mai întâlniți sunt: lipsa somnului, emoții negative, zahărul, ingestia de chimicale și conservanți sau aditivi alimentari, o dietă dezechilibrată,
lipsa acizilor grași, stresul, obezitatea, alcoolul, tutunul, cafeina, medicamentele, lipsa mișcării și, un factor ignorat de multi dintre noi – lipsa hidratarii.

Doar simpla inhalare a uleiurilor esențiale va sprijini buna funcționare a sistemului imunitar. Aplicarea topică sau ingerarea în anumite cazuri poate fi o metodă mai agresivă atunci când este nevoie de a regla și sprijini buna funcționare a funcției imunitare.

Calea de mijloc este să adoptăm un regim de viață în care să utilizăm zilnic uleiurile esențiale și să facem un roll-on de 3-5 mililitri, cu care putem aplica ușor uleiurile esențiale în tălpi în fiecare seară și dimineață. Sunt mai multe mame care au folosit amestec de scorțișoară, rozmarin, lămâie și cuișoare în fiecare zi pe timpul sezonului rece, și au observat o îmbunătățire vizibilă a sistemului imunitar al celor mici.
Mai nouă Mai veche