FOTO VIDEO Două autoturisme, un microbuz și un TIR, accident în lanț la ieșire din Suceava spre Șcheia. O persoană a ajuns la spitalSâmbătă, 17 august 2019, în jurul orelor 10.10, Gheorghiev Stanco, de 63 ani, din Bulgaria, în timp ce conducea ansamblul auto format din cap tractor marca Volvo și semiremorca marca Schmitz, pe strada Acad. Vasile Grecu, din mun. Suceava, având direcție de deplasare dinspre strada Calea Obcinilor spre localitatea Șcheia, din cauză că nu a adaptat viteza la condițile de drum cât și a fpatului că nu a respectat distanța legală în mers față de vehiculele care circulau în fața sa, a intrat în coliziune față spate cu autoutilitara marca Mercedes Benz, condusă regulamentar de George B., de 70 ani, din Șcheia. În urma impactului dintre cele două vehicule, autoutilitara marca Mercedes Benz a fost proiectată în autoturismul marca VW Passat, care circula în fața sa, condus regulamentar de Mihai P., de 65 ani, din Ipotești, iar acesta a fost proiectat la rândul său în autoturismul TAXI marca Dacia Logan care circula de asemenea în fața sa, condus regulamentar de Petru T., de 32 ani, din Suceava.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului autoutilitarei Mercedes Benz, care a fost preluată de un echipaj de urgență SMURD și transportat la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde în urma evaluării medicale a fost diagnosticat cu ,,traumatism toracic ușor“.

Toți cei patru conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, ulterior la spital șoferilor li s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.Niciun comentariu

Un produs Blogger.