Un bărbat s-a tăiat la gât în timp ce descărca fier vechi la un punct de colectare din Burdujeni


Sâmbătă, 31 august 2019, orele 09.34, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Burdujeni au fost sesizați despre faptul că o persoană s-a tăiat în zona gâtului pe str .Gheorghe Doja nr.135A, la o societate ce se ocupă cu colectarea fierului vechi.

Din discuțiile purtate cu administratorul societății s-a stabilit faptul că în ziua de sâmbătă, în jurul orelor 09.00, la societate s-a prezentat o persoană de etnie rromă, pe care nu o cunoaște, însoțită de soția și fiul său, pentru a vinde fier vechi. La un moment dat a observat că persoana de etnie rromă s-a tăiat in zona gâtului cu o tablă pe care voia să o descarce din mașina personală.

Întrucât persoana în cauză se simțea rău a plecat la spital cu autoturismul personal, nefiind identificată la fața locului.

La UPU Suceava s-a stabilit că este vorba de un bărbat de 40 de ani, din orașul Salcea, și a fost diagnosticat cu „plagă tăiată latero-cervicală stânga”, nefiind necesară internarea.

S-a întocmit proces verbal de constatare, cercetările urmând a fi continuate de către polițiști din cadrul Compartimentului Proximitate.
Mai nouă Mai veche